کد خبر: ۸۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۷

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

شاخص کل بورس امروز شنبه افت ۲۰ هزار و ۴۲۱ واحدی را ثبت کرد و به محدوده یک میلیون و ۳۹۳ هزار واحدی رسید. کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی را از دست داد. آیا این روند کاهشی ادامه دار است؟
پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

مخاطب ۲۴- به نقل از نبض بورس؛ بورس امروز پس از مدت‌ها بار دیگر شرایط سختی را دنبال کرد و شاهد عقب‌گرد نماگر‌های اصلی بازار به کانال‌های پایین‌تر بودیم. شاخص کل بورس طی معاملات امروز با کاهش ۱.۴۴ درصدی مواجه شد و با از دست داد کانال ۱.۴ میلیون واحدی، در محدوده ۱.۳۹۳ میلیون واحدی قرار گرفت. در سمت دیگر شاخص هم‌وزن اگرچه به دلیل روند معاملاتی خوبی که در برخی صنایع رخ داد، توانست شرایط بهتری را دنبال کند، اما در نهایت ۰.۸۷ درصد از ارتفاع خود را از دست داد و به سطوح ۳۹۷ هزار واحدی وارد شد. در سمت خروج پول، اما شرایط سخت‌تر از قبل دنبال شد و شاهد خروج ۷۹۳ میلیارد تومانی کد‌های حقیقی از چرخه معاملات بازار بودیم.

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

دلیل افت بازار امروز چه بود؟

در جریان معاملات امروز شاهد افت قیمت اغلب نماد‌ها روی تابلوی معاملاتی بودیم و نماد‌های بسیاری تا صف فروش نیز پیش رفتند. تنها گروه خوردویی آن هم نماد خودرو به واسطه خبر پذیرش پژو ۲۰۷ در بورس کالا در روز دوشنبه کمی اوضاع بهتری داشت و در نهایت با رنگ سبز معاملات را به پایان برد.

اما گروه سیمانی نیز به واسطه خبری که در مورد نامه انجمن کارفرمایان سیمان به بورس کالا در رسانه‌ها منتشر شده بود اوضاع خیلی بهتری نسبت به بقیه گروه‌ها داشت، به طوری که نماد‌هایی از این گروه تا صف خرید هم پیش رفتند. در این نامه انجمن سیمان از بورس کالا خواسته بود که به واسطه افزایش قیمت‌ها نرخ پایه محصولات سیمانی در بازار بورس کالا را به میزان ۳۵ درصد افزایش دهد.

از طرفی با عقبگرد قیمت‌های جهانی از جمله مس، روی و آلومینیوم از سقف‌های قیمت به سمت پائین، بورس تهران نیز به این کاهش قیمت‌ها واکنش نشان داد و منفی شد. همچنین نفت هم به کف قیمتی چند ماه گذشته خود یعنی حوالی ۸۱ دلار رسید.

به نظر می‌رسد معاملات بورس تحت تاثیر کاهش قیمت نفت و همچنین تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس انرژی اتمی و همچنین افزایش نرخ سود بین بانکی قرار داشت و پالایشی‌ها، فلزی‌ها و پتروشیمی‌ها نقش موثری در افت شاخص کل داشتند.

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱

نگاهی به روند کلی معاملات و همچنین بررسی صنایع مختلف نشان می‌دهد که احتمالا فشار عرضه در بازار روز یکشنبه کمی تعدیل شود و شاید در نیمه دوم تا حدودی شاهد افزایش تقاضا باشیم. این موضوع به ویژه در گروه سیمانی، دارویی و خودرویی نمود بیش‌تری پیدا می‌کند. /اقتصادآنلاین

حمایت‌های تکنیکالی شاخص بورس

همانطور که در تصویر زیر پیداست، شاخص کل بورس در نمودار تکنیکالی خود مسیر پرمانعی را در ادامه صعود خواهد داشت. پس از صعود پرشتاب بورس تهران و ثبت یک بازدهی ۱۵ درصدی برای نماگر اصلی بازار، بعید به نظر نمی‌رسد که بازار سهام برای مدت کوتاهی به استراحت نیاز داشته باشد و دوباره به مسیر صعودی خود بازگردد. همانطور که در اندیکاتور‌ها نیز پیداست، می‌توان اندک اصلاحی را برای شاخص کل بورس در روز‌های پیش رو متصور بود. در اندیکاتور RSI یک مقاومت داینامیک وجود دارد که با توجه به حضور در محدوده بالای مرز ۷۰، قدرت بیشتری نیز خواهد داشت و می‌تواند روند صعودی را متوقف کند. در ایچی‌موکو نیز کندل‌ها از خط کیجنسن فاصله گرفته‌اند و ابرکومو در حال تشکیل یک دره است که می‌تواند در نقش یک آهنربا عمل کرده و کندل‌ها را به سمت خود بکشاند؛ بنابراین در صورتی که در معاملات روز آینده شاهد افزایش عرضه‌ها باشیم، احتمال یک اصلاح تا محدوده ۱.۳۵ میلیون واحدی نیز دور از ذهن نیست. /فردای اقتصاد

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ | دلیل افت بازار امروز چه بود؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر